Популярната в цял свят Моника Люински смята, че ролята на тогавашния президент

...
Популярната в цял свят Моника Люински смята, че ролята на тогавашния президент
Коментари Харесай

Четвърт век по-късно: Моника Люински за сексаферата с Бил Клинтън, която оскверни Овалния кабинет

Популярната в цялостен свят  Моника Люински  смята, че ролята на тогавашния президент на САЩ  Бил Клинтън  в тяхната спекулация, която привличаше вниманието на нацията с години и в последна сметка докара до импийчмънт, е " изцяло несъответствуваща ".

" Мисля, че в действителност значимото, което би трябвало да запомним в днешния свят, е, че в никакъв случай не трябваше даже да стигаме досега, в който единодушието е въпрос ", сподели Люински пред Джейк Тапър от CNN.

" Така че беше изцяло неуместно от страна на най-могъщият човек, моят началник, на 49 години. Бях на 22, безусловно преди малко излязла от колежа. И мисля, че имаше неща, които в никакъв случай не бих могла да проумея на 22 години. Очевидно одобрявам нещата толкоз друго на 48. "

Аферата Люински се завърна под светлините на прожекторите, откакто в новият сезон на " Американска престъпна история " телевизия FОX реши да преразкаже случилото се сред стажантката и президента на Съединени американски щати. Самата Люински е продуцент на сериала.

Пред CNN тя съобщи, че " виждаме аспекти на Бил, които не сме виждали до момента ".

Бившият президент е разсъждавал за връзката си с Люински през годините, в това число в мнения през 2018 година, в които той като че ли се пази и допуска, че не й дължи опрощение, казвайки: " Не, не… в никакъв случай не съм приказвал с нея. Но аз нееднократно съм казвал обществено, че скърбя. Това е доста друго. Извинението беше обществено. "

По-късно Клинтън призна, че отбраната не е неговият " най-хубав инструмент " и сподели, че се усеща " извънредно ", че аферата е определила живота на Люински.

Що се отнася до нейното лично изображение в поредицата, Люински споделя, че е значимо шоуто да не направи " фотошоп " в живота й.

" Чувствах, че не би трябвало да пропусна опцията да съм продуцент. Знаете ли, мисля, че е значимо да поемаш отговорност за грешките си и съм работила доста върху това ", споделя тя. " Но по-специално в шоуто - има толкоз доста хора, които са работили интензивно по шоуто и за мен беше значимо да има довери в продукцията. "

Компаниите за обществени медии " би трябвало да се оправят по -добре "

Люински, откакто години наред не е в полезрението на обществеността, поради аферата си с Клинтън, в този момент е известна като деятел против издевателството и кибертормоза.

Тя споделя пред CNN, че фирмите за обществени медии " би трябвало да се оправят по-добре ", защото нови разкрития от някогашен чиновник на Фейсбук разкриват, че колосът бил наясно, че неговите платформи се употребяват за разпространяване на ненавист, принуждение и дезинформация и се е опитал да скрие доказателствата за това.

" Абсолютно мисля, че всички компании за обществени медии, макар че се пробват, несъмнено могат да се оправят по-добре. И би трябвало да се оправят по-добре ", сподели тя.

Коментарите й следват отчет на Wall Street Journal въз основа на вътрешни документи във Фейсбук, които демонстрират, че компанията е наясно с " токсичните " резултати, които нейните платформи, изключително Instagram, могат да окажат върху младежите. Бившият чиновник на Фейсбук Франсис Хауген свидетелства във вторник в Сената, че управлението на компанията има способи да направи Фейсбук и Instagram по-безопасни, само че няма да го направи, " тъй като са сложили астрономическите си облаги " пред здравето хората.

Фейсбук разгласява изказване след чуването, което се пробва да дискредитира Хауген.

Попитана за обществените мрежи и свидетелствата на Хауген, Люински, която служи и като изпълнителен продуцент на идния документален филм на HBO Max " 15 минути от позор ", който изследва публичното позор в ерата на обществените медии, споделя: " Отчасти, това, което преглежда нашият лекар, е това онлайн държание. Жените и хората от маргинализираните общности се раздират доста повече онлайн. Така че да излезеш, и да кажеш истината в този смисъл е доста самоуверено. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР